Lietiniai blynai su varške bei pudingu – taip gardu dar nebuvo!

Lietiniai su varške
 

Recepto autorius: Neringos užrašai

Lietiniai blynai su varške bei pudingu

Paruošimo laikas30 mins
Gaminimo laikas20 mins
Visas laikas50 mins
Valgis: Desertas
Virtuvė: Lietuviška
Keyword: lietiniai blynai
Autorius: Neringos užrašai

Ingredientai:

  • 400 ml pieno
  • 200 g miltų
  • 6 v.š. aliejaus
  • žiupsnelis druskos
  • 2 v.š. cukraus
  • 2 vnt kiaušinių

Įdarui:

  • 1 pakelis pudingo miltelių
  • cukraus pagal skonį
  • 300 g varškės
  • saujelė razinų
  • 400 ml pieno

Instrukcija:

  • Gerai išmaišykite pieną, miltus, aliejų, druską, cukrų ir kiaušinius. Palikite tešlą pastovėti bent dešimčiai minučių. Tada kepkite lietinius blynus. 
  • Pudingą išvirkite su pienu, įberkite cukraus. Į atvėsusią masę sudėkite varškę, razinas ir gerai išmaišykite. Į iškepusius lietinius blynus įdarykite įdarą, susukite ir trumpai pakepinkite keptuvėje. Skanaus!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *