Prancūziškas varškės pyragas – pasijausite lyg Prancūzijoje!

Prancūziškas varškės pyragas
 

Recepto autorius: Jelenos maisto blogas

Prancūziškas varškės pyragas

Paruošimo laikas20 mins
Gaminimo laikas1 hr
Visas laikas1 hr 20 mins
Valgis: Desertas
Virtuvė: Lietuviška
Keyword: Varškės pyragas
Autorius: Jelenos maisto blogas

Ingredientai:

Tešlai:

  • 200 g sviesto
  • 0,3 stiklinės cukraus stiklinė (236 ml)
  • vanilinio cukraus
  • 2 stiklinės miltų

Įdarui:

  • 0,5 kg varškės
  • 3-4 vnt kiaušiniai
  • 0,4 stiklinės cukraus

Instrukcija:

  • Sutarkuokite sviestą, sumaišykite jį su cukrumi ir  miltais. Gausite birią masę.
  • Įdarui sumaišykite varškę, cukrų ir kiaušinius. 
  • Kepimo indą ištepkite sviestu, suberkite pusę tešlos mišinio (miltai - sviestas - cukrus), išlyginkite, ant jo užpilike įdarą, o ant viršaus vėl pilkite tešlos mišinį. 
  • Kepkite 190 laipnių temperatūros orkaitėje apie valandą. Skanaus!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *