Varškės apkepas – nepaprasto skonio!

Varškės apkepas
 

Recepto autorius: Spurgitos receptai

Varškės apkepas

Paruošimo laikas20 mins
Gaminimo laikas45 mins
Visas laikas1 hr 5 mins
Valgis: Desertas
Virtuvė: Lietuviška
Keyword: varškės apkepas
Autorius: Spurgitos receptai

Ingredientai:

  • 1 kg. varškės
  • 6 vnt. kiaušinių
  • 1 stiklinė manų kruopų
  • 1 stiklinė pieno
  • 8-10 v.š. cukraus
  • 1 a.š. vanilinio cukraus

Instrukcija:

  • Manų kruopas užpilkite pienu ir palikite brinkti maždaug valandai.
  • Jeigu naudojate ne kreminę varškę, tuomet ją pertrinkite, įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų, vanilinį cukrų, supilkite išbrinkusius manus. Gerai išmaišykite, kad būtų vientisa masė.
  • Kepimo indą galite ištepti sviestu ir pabarstyti džiuvesėliais arba išklokite kepimo popierumi. Sukrėskite varškės masę ir dėkite į orkaitę įkaitintą iki 190 laipsnių. Kepkite apie 40 - 45 minutes. 
  • Kad būtų skaniau galite valgyti su šaldytomis uogomis ir cukrumi. Skanaus!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *