Vištienos vyniotinis
Spausdinti receptą

Vištienos vyniotinis

Paruošimo laikas25 mins
Gaminimo laikas20 mins
Visas laikas45 mins
Valgis: Pagrindinis patiekalas
Virtuvė: Lietuviška
Keyword: vištienos vyniotinis
Autorius: Jelenos maisto blogas

Ingredientai:

  • 2 vienetai vištienos filė
  • 4 vienetai vištienos kumpelių be kaulo
  • 2-3 saujos žalumynų (krapų ir špinatų)
  • 3-5 skiltelės česnako
  • raudonos paprikos miltelių. druskos, pipirų (galima ir čili pipirų)
  • 3-4 vienetai plonai pjaustyto sūrio
  • folijos kepimui

Instrukcija:

  • Uždenkite mėsą plėvele ir pamuškite. Dėliokite vyniotinį ant folijos: kumpelis, filė, pabarstykite prieskoniais, išspauskite česnaką, sudėkite smulkintus žalumynus ir sūrį ant viršaus. Susukite viską atsargiai, pabarstykite paprika, druska ir pipirais bei susukite į foliją.
  •  Įpilkite į kepimo skardą 1,5 stiklinės vandens (jei reikės eigoje pilkite papildomai), įdėkite vyniotinį. Kepkite apie 1h 15-20 min 200 laipnsių temperatūroje. Atvėsinkite. Skanaus!